Ne. Nikako ne nudimo kavu za van, ali ipak smo pomalo bili lopovi i posudili popularni izraz , što ne znači da sa Vama ne možemo sjesti i popiti jednu.

Svaki naš poduzetnik, a volio bih koristiti izraz avanturist jer oni to doista jesu, u početku razvoja svoga biznisa susreo se sa najvećim problemom, a to je kako doprijeti do budućih klijenata. Ne treba se vraćati na zastarjele tehnologije prije pojave interneta kada nas je jedna objava na radiju koštala kao cijela internet reklamna kampanja.  Sada su pravila ponešto drukčija, a usudio bih se reći da je sve puno kompliciranije.

U potrazi za brodolomcima…

Neki za internet kažu da je kao cesta. Ja se sa time nikako ne bih složio. Ne zovu ga bez razloga WEB(mreža). No zamislimo ga na trenutak kao cestu kojom se vozimo, i uz cestu prolazimo mimo bezbroj reklama. Da je barem tako lako. Vaša reklama jednom kada dođe na mrežu stajati će usamljena kao brodolomac na pučini. Pa da li mora biti baš tako? Ne, ali to košta ili vremena ili novaca, a nekada i oboje.

Svako putovanje počinje prvim korakom…

Istina. No, sada taj prvi korak ne mora biti skup. Naš najnoviji paket Web to go namjenjem je baš početnicima kojima ne treba ekstra dodatni trošak za design internet stranice i skupo održavanje koje u startu može iznositi i do 800€ za jednostavnije projekte. Za stvarno minimalni iznos od 1800 kn možete dobiti potpuno opremljenu internet stranicu, interaktivnu i sa prilagodljivim prikazom na svim uređajima, od računala do mobitela. Opremljenu HTTPS pristupom sa SSL enkripcijskim ključem koji posjetiteljima uljeva povijerenje i usklađenu sa Europskom uredbom o zaštiti osobnih podataka, sada sveprisutnim GDPR-om. Pa baš zato, učinite taj prvi korak i kontaktirajte nas bez ikakve obveze. Ako se i ne dogovorimo, Vama će biti neke stvari jasnije, a nama drago da ste pokazali interes.

Postoji poslovica: Koliko para toliko muzike…

Slažemo se i smatramo da je ovo što nudimo apsolutno realna cijena. Kad se već vežemo na muziku smatrajte nas svatovskim sviračima. Vi naručite pjesmu, mi odmah sviramo. Uglazbili smo se i znamo sve pjesme što se internet stranica tiče. Ne prodajemo Vam izraze kao NOVO, NAJBOLJE, JEDINO, već pripremljene gotove projekte koji samo čekaju da se u njih u nekoliko klikova i 2 do 3 sata podešavanja ponude i slike vaših proizvoda i usluga. Naravno da smo svijesni da početni zahtjevi klijenata često višestruko narastu. Veselimo se tome, jer ako klijent ima dobru ideju ne postoji razlog za neuspijeh na obostrano zadovoljstvo.

Što nakon…

Ukoliko nemate nikakve potrebe za nekim većim izmjenama tada nemate niti troškova sljedećih 12 mjeseci. Nakon tog perioda produžite web hosting po standardnom cijeniku, a u ovom slučaju za 170 kn ukoliko koristite besplatnu .hr domenu.

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
Copyright © TrgoNet 2005. Sva prava pridržana. TrgoNet je dio ArtDomini grupe.
Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes Free
lynda course free download
download lava firmware
Download Best WordPress Themes Free Download
free download udemy paid course