• U zadnje vrijeme tehnologije kojima nam se mail sandučići pune SPAM poštom postaju toliko iritantne , a čak često dolazi i do preopterećenja internet portova potrebno je poduzeti neke od osnovnih radnji da bi umanjili posljedice. Prosječan korisnik se teško može nositi sa time, no vi koji ste sistem administratori možete preduhitriti iste i omogućiti svojim korisnicima mirnije poslovno i privatno komuniciranje.

Jedno od riješenja je kreiranje Global Email Filtera koji se pod istim nazivom nalazi u opcijama vašeg administratorskog Cpanela. Ukoliko vaša računala napadaju često sa iste e-mail adrese tada se jednostavno unese ista u filter i problem je riješen na razini cijelog accounta.  Problem nastaje kada promet dolazi sa više različiti extenzija pa je teško sve unijeti u filter.

Ovdje donosimo neke od najčešćih spamera, a dovoljno je u filter unijeti samo npr “@ime.etc” i zaustaviti će sav promet pošte sa te domene. Pažnja!!!. Unosom “@gmail.com nećete dobiti niti jednu poruku s Gmail računa. Tada morate koristiti punu adresu za filter; ime@gmail.com .

U zadnje vrijeme najčešći napadi su sa: @qq.com ; @163.com ; netplay2002@gmail.com ;  @139.com , a da ne bi svaki unosili posebno možete skinuti sa naše stranice datoteku koju kroz Backup manager unutar Cpanel-a podignete na server  opcijom Restore Email filters.

Istu ćemo jednom mjesečno dopunajvati novim nametnicima te ju možete skinuti sa naših stranica.

Copyright © TrgoNet 2005. Sva prava pridržana. TrgoNet je dio ArtDomini grupe.

Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes
free online course
download coolpad firmware
Download Best WordPress Themes Free Download
udemy course download free